back to top

Ghost of Tsushima bila je najprodavanija igra u SAD-u u svibnju 2024.

OBJAVLJENO

Iako ovi podatci nisu vezani za Europu, a ni za Hrvatsku, mislim da je potrebno pisati o ovome samo kako bi pokazali veličinu Ghost of Tsushime. Riječ je o jednom od najboljih naslova iza kojeg stoji Sony, a dokaz tomu je i njena prodaja. Naime, Ghost of Tsushima je prodan u 9,73 milijuna primjeraka. Sada, u svibnju ove godine, ovaj naslov je opet na samom vrhu. Igra je skočila sa 71. mjesta na prvo mjesto, a najveći razlog tomu je bilo PC izdanje koje je Ghost of Tsushima dobila.

PC verzija igre izašla je 16. svibnja i upravo to je razlog ovolike prodaje. Što se ostatka liste tiče, na drugom mjestu je bio novi Paper Mario: The Thousand-Year Door remake za Nintendo Switch. Dok je ostatak prvih pet zaokružio Call of Duty: Modern Warfare 3, Helldivers 2 i MLB: The Show 24.

Na listi od 20 najprodavanijih igara svibnja su se našla čak tri potpuno nova naslova. Gore spomenuti, Paper Mario je jedan od njih, a ostala dva su Homeworld 3 i F1 24. Za kraj treba samo spomenuti kako je Stellar Blade, koji je bio najprodavaniji naslov travnja pao na 10. mjesto.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.