back to top

Geras se vraća u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

NetherRealm Studios i Warner Bros nastavljaju s izbacivanjem trailera kojima najavljuju nove likove u Mortal Kombat 1. Danas smo dobili trailer pod nazivom “Keepers of Time”. Trailer prikazuje Liu Kanga i povratnika, Gerasa. S obzirom na to da igra izlazi za nešto više od mjesec dana, mislim kako ćemo još dobiti nekoliko ovakvih trailera.

Trailer se bazirao na priču i dolazak Gerasa kako bi pomogao Liu Kangu. Teorije obožavatelja su se ispostavile kao točne, naime, ipak će zadatak Liu Kanga biti stvaranje potpuno novog svemira. Upravo je to razlog dolaska mnogih boraca iz starijih igara.

Što se Gerasa tiče, on i dalje upravlja vremenom i pijeskom. Možemo ponovno vidjeti njegove napade gdje jednostavno zamrzne protivnika u vremenu, nešto slično kao Sub-Zero. Sigurno će biti lik kojeg igrači baš neće voljeti, odnosno dizat će nam živce. Liu Kang je također dobio koju sekundu u ovom traileru. Ukratko samo smo vidjeli neke nove kombinacije koje ćemo moći raditi s njime.

Ponovno smo pretkraj trailera dobili pogled na fataltyje. No, prije toga, trailer je pokazao Darriusov X-Ray napad, te je time potvrđen dolazak ovog karaktera, no nažalost će samo biti dostupan kao Kameo borac. Da se vratim na dva fatalityja koje smo mogli pogledati. Prvi je Gerasov koji je dobro napravljen i poprilično gnjusan. No, Liu Kangov drugi fatality izgleda bolesno dobro. Izgleda kako Liu Kang može stvoriti crnu rupu koja usisava njegovog neprijatelja. Svake pohvale idu timu koji se dosjetio ovako nečega.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.