back to top

Game Pass dobiti će velike promjene od ovoga rujna

OBJAVLJENO

Cijene apsolutno svih proizvoda i usluga postepeno rastu, a smo je bilo pitanje vremena kada će i Microsoft postati gladan zelenih novčanica i podići cijene Game Pass pretplate.

Format pretplate se mijenja te dobijamo neke nove pakete koji će biti ograničeniji i naravno skuplji. Promjene će nastupiti na snagu 12. rujna do tada će vrijediti aktulna pravila i cijene.

Najmanje promjene ima PC izdanje Game Passa koji neće dobiti nikakva ograničenja već će poskupiti za 2 eura. Za 12 eura mjesečno koliko će iznositi nova cijena moći će te i dalje pristupiti velikoj zbirci igara kao i svim igrama koje će dolaziti na Game Pass od prvog dana svog lansiranja.

Xbox Game Pass Standard novi je paket u ponudi on će obuhvačati Xbox Game Pass Core koji vam na konzolama omogućuje online igranje. Koštati će 15 eura mjesečno, ali neće imati pristup najnovijim naslovima. Ukoliko ste ugovorili Game Pass pretplatu po starim uvjetima ona će vam biti ista i nakon 12. rujna, ali prilikom sljedeće pretplate morati će te prihvatiti nove uvjete.

Game Pass dobiti će velike promjene od ovoga rujna TEHIX

Xbox Game Pass Ultimate sada će koštati 18 eura mjesečno što je poskupljenje od 3 eura. On je upravo ono što i očekujete unaprijeđena verzija Standard paketa koji će vam omogučiti pristup svim novim igrama od prvoga dana, a među njima sada će gotovo sigurno biti svi Activision Blizzard naslovi kao i oni iza kojih direktno stoji Xbox Game Studios. Također mogućnost Cloud gaminga ekskluzivna je za Ultimate pretplatnike kao i EA Play članstvo.

Ako želite igrati multiplayer igre na Xbox konzoli bez pristupa zbirci igara sada će te morazi izdvojiti 69.99 eura za Xbox Game Pass Core koji je do sada koštao 59.99 eura.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D