back to top

Game Freak ovaj mjesec objavljuje novi RPG naslov

Panda Land dolazi krajem ovog mjeseca

OBJAVLJENO

Game Freak ovoga puta izbacuje RPG naslov koji se ne radi o Pokemonima. Ako niste znali, Game Freak je studio koji je poznat po stvaranju nekih od najomiljenijih Pokemon igara. Njihov novi RPG razvijen je u partnerstvu s Wonderlandom. Unatoč svojoj dugoj povijesti s Pokemon franšizom, Game Freak hrabro ulazi u neistražen teritorij s ovom uzbudljivom novom igrom. Ovaj RPG nosi ime Panda Land i bit će objavljen kasnije ovog mjeseca (24.06.), a fanovi željno očekuju više detalja.

Panda Land će biti ležerna pomorska avanturistička RPG igra objavljena za iOS i Android. Igra će biti u potpunosti besplatna, no nažalost igra će za početak biti dostupna samo u Japanu. Iako Panda Land nije Pokemon igra, u traileru možemo vidjeti kako su ipak prisutne neka bića koja će igrači moći skupljati. Sve u svemu bilo bi zanimljivo isprobati ovaj naslov, a tko zna, možda nekada Panda Land dođe na naše prostore.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.