back to top

G2 i Astralis po prvi put u povijesti neće nastupati na Majoru

OBJAVLJENO

Trenutno se igraju RMR eventovi u svim regionima za Major u Riu ove godine. Dosta iznenađenja nas je već dočekalo, a među njima su G2 i Astralis.

G2 osnovan je 2013. a njegov CS:GO roster 2015. kada su za njega potpisali igrači iz tadašnjeg ESC Gaminga. Od Majora u Cluju 2015 G2 se uspješno kvalificirao na svaki sljedeći Major, no nakon sedam godina nisu uspjeli to održati.

G2

Astralis isto tako od svog osnutka nikad nije propustio nijedan Major. Astralis svoju priču je započeo 2016. a svi znamo da su uskoro nakon tog postali top tier ekipa sa rekordom od najviše osvojenih Majora ( 4 osvojena Majora ).

Astralis

Znamo kako su promjene u rosterima česte pogotovo nakon ovakih loših rezultata, no hoće li G2 stvarno nešto mijenjati? Naše mišljenje bi bilo da G2 ipak treba dat još malo vremena ovom rosteru. Ni jedan roster koji je tek sastavljen nije imao sjajne rezultate i onaj poznati roster Astralisa u 2018 godini nije svoje uspijehe ostvario u manje od godinu dana.

Astralis bi isto najvjerojatnije trebo ostati na trenutnom rosteru, no priča se kako bi se Device mogao vrlo brzo vratiti. Device je i bio dio tog rostera Astralisa koji je osvojio 3 uzastopna Majora.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D