back to top

Forza Motorsport će imati novo ažuriranje svaki mjesec

OBJAVLJENO

Forza Motorsport uskoro dolazi na Xbox Series konzole i PC. Developeri su jučer najavili da će svaki mjesec dodavati novi sadržaj u igru. Tako da ćemo svakog mjeseca imati nova vozila, staze i natjecanja u Forzi Motorsport. Nažalost, neće svaki mjesec biti sav taj novi sadržaj nego će jedan mjesec biti rezerviran za nova vozila, drugi za staze, a treći za natjecanja. Čini se kako su developeri dobili inspiraciju od svog konkurenta Gran Turisma 7.

Za sada su potvrđena dva velika ažuriranja, jedno u 11., a drugo u 12. mjesecu. Ažuriranje u 11. mjesecu će u Forzu Motorsport donijeti Yas Marina stazu, a u 12. mjesecu možemo očekivati ili vozila ili natjecanja. Kupnja vozila će biti ista kao u Forzi Horizon. Dakle ili ćete ih kupovati u Showroomu s valutom koju ste zaradili kroz utrkivanje ili ćete ih osvajati kroz razna natjecanja koja će igra nuditi.

Featured Tours je segment igre koji isto podsjeća na Forzu Horizon 5 i njene sezone. Unutar Featured Toursa moći ćete kroz tjedne osvajati nova vozila za vašu garažu. Ako slučajno ne stignete baš taj tjedan odigrati tu utrku, natjecanje će ostati aktivno još dva tjedna tako da imate dovoljno vremena. Forzu Motorsport igramo 10.10. ove godine, a igru možete prednaručiti već sada.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.