back to top

Fortnitemares se ponovno vraća u Fortnite

OBJAVLJENO

Sredina listopada je uvijek bila rezervirana za zagrijavanje za nadolazeći Halloween. Razne igre prate taj trend, a među njima je i Fortnite. Fortnite kojem u zadnje vrijeme ne fali sadržaja. Uvijek kada pomislimo da smo sve vidjeli u ovoj igri dođe neki novi ludi skin ili kolaboracija ili pak potpuno nova sezona.

Fortnitemares je postao običaj i velik broj igrača uživa igrajući Fortnite u ovo vrijeme. Developeri nas uvijek iznenade nekim novim sadržajem. Ovogodišnji Fortnitemares započinje od danas, a traje sve do 1.11. Imamo novi item pod nazivom Howler Claws. Koliko vidimo iz trailera item nas pretvara u vukodlaka koji ima posebne moći i napade. Ako ste bili ljubitelji Horde Rusha, koji moramo napomenuti je bio jako zanimljiv za igrati ako imate ekipu, ove godine postoji opcija Zero Build Horde Rusha. Ubiti to je sličan mod s malim prepravkama, dakle mi ponovno trebamo preživljavati valove neprijatelja koji postaju sve jači i jači.

Detalj koji nam je upao u oko je Ashley J. Williams iz The Evil Dead filma sa svojom ikoničnom motornom pilom umjesto ruke. Očekujemo ga kao skin, uskoro u item shopu vjerojatno u nekakvom bundleu. Nadamo se da će se veliki broj igrača zabaviti u ovom eventu jer je stvarno jedan od boljih koji dolaze u Fortnite.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.