back to top

Fortnite ima novu kolaboraciju i riječ je o Nikeu

OBJAVLJENO

Najnovija suradnja između Fortnitea i Nikea ima stvari koje možete kupiti digitalno (u igri) i u stvarnom svijetu. Kolaboracija je započela ovog tjedna, a naziv iste je Airphoria. U Fortnite su povodom Airphorije uvedeni neki novi skinovi s markom Nike Air Max na sebi. Fortnite je dobio skinove i dosta kontenta, dok je Nike dizajnirao nove Fortnite majice koje možete kupiti već sada.

Fortnite roba uključuje standarde Fortnite x Nike Air Max majice kratkih rukava, Fortnite x Nike Air Max majice dugih rukava i majicu s logotipom Airphoria. Airphoria majica i majica kratkih rukava koštaju 35 dolara, dok majica dugih rukava košta 40 dolara.

Fortnite ima novu kolaboraciju i riječ je o Nikeu TEHIX

U Fortniteu možete kupiti dva nova skina. Maxxed Out Maxx, lika koji je napravljen od cipela. I jedan ženski skin, Airie, napravljenu od plastike. Skinove možete kupiti u paketu za 1800 V-Bucksa, no naravno možete ih kupiti i pojedinačno po cijeni od 1300 V-Bucksa. Osim svih skinova i kozmetika unutar Fortniteovog shopa, u igru je došla nova posebna Airphoria mapa. Nju možete pronaći u Creative modu.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.