Fortnite dobiva Anime Legends Pack

OBJAVLJENO

Kroz zadnjih nekoliko sezona mogli smo primijetiti da developeri stvarno vole dodavati anime skinove u Fortnite. Već smo mogli vidjeti Naruta, Kakashia, Sasukea, pa čak i Gokua i Vegetu. Nakon svih ovih skinova Fortnite odlučuje dodati Anime Legends Pack

Anime Legends Pack će biti dosta bogat što se sadržaja tiče. Ovaj paket sadrži ukupno deset stavki, i uključuje nove skinove za jedne od omiljenih likova. U Anime Packu možete očekivati:

Golden Gear Midas Outfit uključujući stil s i bez kacige

Golden Crash Back Bling

24 Karat Katana Pickaxe

Fortnite dobiva Anime Legends Pack TEHIX

Ricochet Rox Outfit

Whirlberry Back Bling

Blazeberry Blade Pickaxe

Fortnite dobiva Anime Legends Pack TEHIX

Ready Penny Outfit

Little Black Bag Back Bling

Glimmering Edge Pickaxe, jedini koji nije nekakva vrsta mača ili katane

Fortnite dobiva Anime Legends Pack TEHIX

Osim ova tri skina i svih dodataka koje dobivamo uz njih, u Anime Legends Packu dobivamo i emote pod nazivom Lil’ Kart Emote. Paket će biti dostupan u obliku fizičke kopije i naravno digitalne. Fizičke će kopije biti dostupne kod prodavača igara za PlayStation 4 i 5, Xbox Series X i S, Xbox One i Nintendo Switch. Dok će digitalne kopije biti dostupne u Epic Games Storeu ili trgovinama konzola. Konačno podatak koji vas vjerojatno sve zanima, Anime Legends Pack će biti dostupan od 22.10., a koštat će vas oko 160kn.

POVEZANO

Bad Boys 4 Tehix
Crash Team Rumble Tehix

Crash Team Rumble broji svoje zadnje dane

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.