back to top

Flintlock: The Siege of Dawn, igra koja izgleda kao spoj Assassin’s Creeda i Horizon Zero Dawna

OBJAVLJENO

Gotovo dvije godine nakon što je prvi puta najavljen, Flintlock: The Siege of Dawn dobio je svoj prvi teaser za gameplay. Trailer nam je prikazao koliko ova igra izgleda nevjerojatno. Flintlock: The Siege of Dawn je nadolazeći RPG iz A44 Gamesa koji bi trebao biti dostupan kasnije ove godine, nakon što je prošlog ljeta bio odgođen. Developeri su priznali kako su bili inspirirani drugim popularnim RPG franšizama, kao što su God of War, Assassin’s Creed i Horizon Zero Dawn. Gameplay teaser trailer koji smo imali priliku pogledati nam jasno prikazuje odakle je taj utjecaj.

Ovo je zapravo mali tesaer, najavljen je veći i detaljniji nekada u ožujku. Teaser koji komentiramo danas nam daje kratki pogled na RPG, ali se uglavnom fokusirao na borbenu stranu ove igre. Pa tako možemo vidjeti koliko je naš mali pomoćnik Enki potreban našem protagonistu Noru Vaneku. Osim toga zavirili smo u igrin sustav bodovanja i kako on utječe na naše bitke.

Prvi trailer za Flintlock: The Siege of Dawn smo vidjeli davne 2022. godine, točnije u rujnu te godine. Ono što je pohvalno je činjenica da je igra zadržala svoj šarm s kojim nas je tada pridobila. Budući da je igra predstavljena za lansiranje ove godine, vjerujemo kako bi uskoro trebali dobiti službeni datum izlaska. Dobra vijest je naravno i da će Flintlock: The Siege of Dawn biti dostupan na Xbox Game Passu od prvog dana izlaska.

Flintlock: The Siege of Dawn će biti dostupan na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series platformama.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.