back to top

POWERED BY:

Five Nights at Freddy’s 2 potvrđen za jesen 2025. godine

OBJAVLJENO

Universal Pictures potvrdio je kako će Five Nights at Freddy’s 2 doći u kina u jesen 2025. godine. Ovu vijest s nama podijelio je Jim Orr, predsjednik Universal Picturesa i to na CinemaConu 2024. godine. Jim nije htio pričati previše o detaljima ovog nastavka, jer kako kaže, ovo je tek prva najava kako se film sprema. Ova vijest nije nikakvo iznenađenje s obzirom na činjenicu da je prvi film posao najuspješniji Blumhouse Productions film ikada. Kada pogledate prijavljeni proračun od oko 20 milijuna dolara, FNAF film je u svom sjevernoameričkom debiju prikupio 78 milijuna dolara. Što se zarade diljem svijeta tiče, Five Nights at Freddy’s zaradio je 291,4 milijuna dolara.

Blumhouse Productions se pridružio Jim Orru, pa su tako na svom X profilu kreirali objavu u kojoj su potvrdili kako novi film gledamo u jesen 2025. godine. Priča prvog filma nije baš oduševila gledatelje, najveće zamjerke su bile vezane za količinu zapleta u filmu i nedovoljnog uzbuđenja gledanja ikoničnih sigurnosnih kamera. Sve u svemu, veselimo se nastavku Five Nights at Freddy’s i nadamo se kako će ovo postati serijal jer ima još jako puno toga što bi se trebalo prenijeti na velika platna.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.