back to top

Find The Force event dolazi u Fortnite

OBJAVLJENO

Find The Force event dolazi u Fortnite i trajat će tri tjedna. Unutar kojih su nam Epic Games i Lucasfilm pripremili jako puno sadržaja. Cijeli će sadržaj biti vezan uz “prequelove”, pa ćemo tako imati priliku dobiti skinove Anakina Skywalkera, Padme Amidalu, Darth Maula i još šest različitih klonova. Oni će biti dostupni u mini-battle passu gdje ćemo kao i obično imati neke besplatne nagrade, a za neke ćemo ipak morati kupiti battle pass.

Find The Force event dolazi u Fortnite TEHIX

Naravno kako to inače bude u Fortniteu, nećemo samo dobiti sadržaj vezan za skinove, nego ćemo imati promjene i na mapi. Blaster puška je ponovno dostupna, kao i svjetlosni mačevi, a također možete pronaći Obi-Wana, Anakina i Darth Maula koji se šetaju po otoku.

FORTNITE TRGOVINA

Unutar Fortnitove trgovine možete već sada kupiti skin za Anakina, Padme, klonove 501. i 212. bojne. Osim toga, ovo ažuriranje također dodaje skinove za Darth Maula i četiri druga clone troopera koje ćemo moći dobiti ispunjavanjem Find The Force zadataka. Naravno skinovi koji su dostupni u trgovini dolaze uz još mnoštvo dodataka.

Find The Force event dolazi u Fortnite TEHIX

Ovaj put nećemo skupljati XP kao što je to obično bilo, već za napredak u battle passu moramo dovršavati misije, koje nam onda daju galaktičku reputaciju. Što nam je ona viša, to ćemo imati priliku dobiti bolje nagrade, odnosno brže ćemo napredovati u battle passu.

Find The Force event dolazi u Fortnite TEHIX

BATTLE PASS

Battle pass za Find The Force će imati besplatan dio u kojem ćete kao zadnju nagradu dobiti Clone Troopera, dok ako kupite premium dio, koji će koštati 1000 V-Bucksa, ali su nagrade jako dobre. Premium pass vam odmah daje Coruscant Guard skin, a zadnja nagrada je Darth Maul. Dok budete igrali imat ćete priliku osvojiti Wolf Pack Trooper skinove i Ahsoka’s Clone Trooper skinove. No, naravno osim skinova, dobit ćemo još nekoliko drugih kozmetičkih stvarčica.

Find The Force event dolazi u Fortnite TEHIX

ZADATCI

Zadataka će biti jako puno i bit će podijeljeni u tri glavne grupe. Prva grupa zadataka je aktivna već sada, druga grupa dolazi 7. svibnja, a posljednja grupa nam dolazi 12. svibnja. Ako završite najmanje 12 zadataka iz svake grupe za nagradu dobivate jedrilicu Sith Infiltratora (glider). Za sve koji ne znate to je Darth Maulov brod kojeg imamo priliku vidjeti u filmu Fantomska prijetnja. Pretkraj eventa dobit ćemo četvrtu grupu zadataka koji će nam pomoći završiti battle pass.

PUTEVI SILE

Za kraj, imat ćemo priliku naučiti načine Sile. Morat ćemo tražiti obuku od Obi-Wana, Anakina ili Darth Maula. Ovisno o tome za koga se odlučimo, dobivamo naš svjetlosni mač s bojom koja odgovara našem učitelju. Također sposobnosti Sile koje ćemo naučit će biti drugačije.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.