back to top

POWERED BY:

Finalni trailer za The Flash prikazuje raspad DC svemira

OBJAVLJENO

Stigao je posljednji trailer za The Flash, koji prikazuje više protagonista koji mijenjaju vrijeme i dimenzije. Možemo vidjeti nekoliko verzija Flasha, dva Batmana, Supergirl i povratak Generala Zoda. Dolje možete pogledati novi trailer.

U nadolazećem DC-jevom filmu pojavljuje se Ezra Miller kao The Flash, s nizom drugih DC-jevih glumaca koji ponavljaju prethodne uloga. Tu mislimo na Bena Afflecka i Michaela Keatona koji će biti verzije Batmana, dok se Michael Shannon vraća kao General Zod. Ima tu još jako puno poznatih imena.

Film će pratiti Millerova Barryja Allena koji će pokušati upotrijebiti svoju moć putovanja kroz vrijeme kako bi ispravio prošlost i spasio svoje roditelje. No, zaplet je prikazan upravo kroz njegovo putovanje kroz vrijeme. Naime, u jednom trenutku sve krene po zlu i on postaje zarobljenik u stvarnosti kojoj prijeti povratak Generala Zoda. Flash će morati zatražiti pomoć od Supergirl isto kao i od Batmana, a naša tri heroja čeka velika i važna borba.

The Flash će dojuriti u kina 16.06. Dodatne detalje o filmu kao i prvi trailer za isti možete pronaći na Cineplexx stranici ili klikom ovdje.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.