back to top

FIFA i EA Sports ponovno ruši rekorde

OBJAVLJENO

Ponovno smo svjedoci da svi oni negativni komentari vezani za EA Sports i FIFA igre ne znači da se one ne igraju. Igrači stalno kritiziraju igru, ali dobili smo statistike koje iznosi EA Sports i one prikazuju potpuno drugačiju stvarnost.

Za rekordnu prodaju FIFA 23 već znamo, a sada znamo i da su iz EA Sportsa posebno sretni sa svojim kvartalom od četvrtog do sedmog mjeseca. Ukupno je Electronic Arts zaradio 1,57 milijardi američkih dolara u spomenutom kvartalu. Primarni izvor zarade su naravno bile FIFA igre. U 30 godina ovog serijala, ove godine su doživjeli najuspješniji proljetni period.

FIFA i EA Sports ponovno ruši rekorde TEHIX

Najveći razlog je broj dnevnih igrača FIFA Ultimate Teama, koji je porastao za čak 15%. Dosta je to čudno, s obzirom na to da u rasponu od četvrtog do sedmog mjeseca Ultimate Team polagano umire. No, sigurno dio zasluga za taj porast možemo pripisati činjenici da se FIFA našla na EA Play i Game Passu.

Najveći porast je zapravo zabilježen na mobilnim platformama. FIFA Mobile je u tri mjeseca privukla 65 milijuna novih igrača, što je ogromna brojka za jednu mobilnu igru.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.