FIFA 23 nije još niti izašla, a ima ogromnih problma

OBJAVLJENO

Jučer je bio prvi dan kako su i oni obični igrači mogli zaigrati najnovije, ali nažalost i posljednje izdanje FIFA-e. Od sljedeće godine naziv FIFA makar kako trenutno stvari stoje odlazi u povijest. Oni koji pak nisu prednaručili Ultimate Edition igre morati će se strpiti do petka kako bi uskočili na virtualne travnjake i vodili svoj omiljeni tim do pobjeda.

EA je naravno najavio velike promjene u ovoj godini koje su igračili tražili, ali i one koje nisu, ali izgleda da jednu nisu napravili iako su igrači tražili. Svake godine svi koji igraju Ultimate Team susreću se s velikim problemom, a to su EA serveri. Jučer popodne dogodio se potpuni slom servera te online modovi nisu bili dostupni duže vremena.

Veliki broj igrača se odmah počeo žaliti, a među njima su bili content creatori koji su u tom trenutku bili streamli igru. EA se po običaju ispričao i rekao kako će raditi na tome da se slična situacija ne ponovi. Budimo iskreni nitko im ne vjeruje, ali dozvolit ćemo si da bar na kratko živimo u zabludi.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D