back to top

Fantastic Gaming Show – prvi gaming festival i Europsko esport natjecanje u Istri

OBJAVLJENO

Za manje od mjesec dana Pula će biti domaćin spektakularnog događaja za sve zaljubljenike u gaming i esport. Odlična je to prilika za upoznavanje s mnogobrojnim poznatim influencerima, streamerima i profesionalnim esportašima te naravno za uživanje u gamingu.

Fantastic Gaming Show organiziraju naši prijatelji iz Fantastic Esporta. Gdje god se pojave naprave odličnu zabavu s vrhunskom organizacijom tako ne sumnjam da će biti 31. svibnja i 1. lipnja u Domu sportova Mate Parlov.

Fantastic Gaming Show – prvi gaming festival i Europsko esport natjecanje u Istri TEHIX

U tri dvorane posjetitelji će moći gledati esport natjecanja u esport areni gdje će se najbolji timovi regije natjecati u Tekkenu 8, EA FC 24, CS2 i Valorantu. Expo dio i program stage biti će u drugoj dvorani gdje će se događati centrali program gdje će izlagači predstavljati svoje proizvode, a posjetitelji će moći osvojiti vrijedne nagrade. U battle areni biti će smještena računala gdje možete doći i uživati u svojim omiljenim igrama.

Ukoliko se gamingom i esportom bavite ozbiljnije onda će Fantastic Gaming Show biti fantastična prilika da se upoznate i razmjenite kontakte s uglednicima iz svijeta gaminga, biznisa, esporta. Važnost ovoga događaja za razvoj domaćeg gaminga prepoznao je Grad Pula, ali i brojne hrvatske kompanije kao što su Orqa, Tehnoline Telekom i M San grupa.

Karte su već u prodaji, a možete kupiti jednodnevne, višednevne ili VIP ulaznice u online prodaji putem Entrio platforme i na prodajnim mjestima Entrio partnera. Naravno za najnovije vijesti i giveawayeve ne zaboravite zapratiti Fantastic Gaming Show na društevnim mrežama.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D