back to top

Fanovi su odlučili! Red Dead Redemption 2 je proglašena najboljom igrom otvorenog svijeta

OBJAVLJENO

Svi znamo koliko se cijeni lijepo napravljeni otvoreni svijet u gaming industriji. Svijet prepun detalja, tanji, svijet koji djeluje živo. Onaj svijet u kojem vam nikada neće biti dosadno i po kojem možete lutati satima bez određenog cilja. Na Redditu su igrači počeli raspravu o svojim omiljenim naslovima s otvorenim svijetom. Unatoč jakoj konkurenciji kao što je Elden Ring i Horizon Forbidden West, Red Dead Redemption 2 je najbolji. Mnogi tvrde kako mu još ni jedan drugi naslov nije došao ni blizu.

Neki tvrde da je Red Dead svijet pobjednik zbog svoje veličine, dok su drugi sigurni kako je to zbog činjenice da se svijet osjeća tako prirodno i stvarno. Bilo kako bilo, Read Dead Redemption 2 ima jedan od najbolje napravljenih otvorenih svjetova. Pet godina je prošlo od izlaska ove igre, te sa sigurnošću možemo reći kako je taj golemi otvoreni svijet pružio puno više nego što je itko od nas mogao zamisliti. Čak i dan danas fanovi ovog naslova otkrivaju neke nove stvari vezane za isti.

U ovom trenutku teško nam je zamisliti kako će Rockstar Games uspjeti ikada nadmašiti ovaj otvoreni svijet, no GTA 6 bi mogao biti naslov koji će srušiti Red Dead Redemption 2 s trona.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.