back to top

Fanovi Assassin’s Creeda mole Netflix da naprave vjernu adaptaciju Ezia

OBJAVLJENO

Ako ste zaboravili, još 2020. godine objavljeno je da će Assassin’s Creed dobiti svoju seriju na Netflixu. Dok smo ranije ove godine svjedočili The Last of Us seriji na HBO koja ne samo da je bila vjerna adaptacija, nego je oduševila cijeli svijet. Osim The Last of Us, nedavno je na kino platna došao Super Mario Bros koji je također prikupio jako puno dobrih kritika i pravi je obiteljski film.

Prošle smo godine gledali Uncharted koji je mogla biti puno bolja filmska adaptacija svima nam poznatog pustolova, Nathana Drakea. Upravo Uncharted nam može biti primjer loših filmova i serija baziranih na igrama.

Nakon svih ovih informacija idemo se vratiti na adaptaciju Assassin’s Creeda koji dolazi na Netflix. Dosta je ovo zanimljiva tema o kojoj nažalost nemamo puno informacija. Znamo da je cijela priča počela 2020. godine i da u prvom mjesecu ove godine Jeb Stuart, voditelj serije, odustao od projekta. Velika je to suradnja između Ubisofta i Netflixa, samim time obožavatelji i jednog i drugog studija imaju jako velika očekivanja za ovaj projekt.

Fanovi Assassin's Creeda mole Netflix da naprave vjernu adaptaciju Ezia TEHIX

Prije nekoliko dana su obožavatelji Assassin’s Creeda su zamolili Netflix da ako budu radili adaptaciju Ezia Auditorea da Firenzea da naprave to dobro jer je upravo Ezio mnogima najdraži lik koji se ikada pojavio u bilo kojoj Assassin’s Creed igri. I dalje nije poznato kojeg će protagonista pratiti nova serija, samim time ne znamo ni mjesto, a ni vrijeme radnje serije.

Postoji jako puno glumaca koji bi se uživjeli u ulogu Ezia i vjerodostojno prikazali taj lik u seriji. S obzirom na činjenicu da nemamo puno informacija vezanih za ovaj projekt možemo se samo nadati da će se ovo dugo čekanje isplatiti kada jednog dana konačno izađe ova serija.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.