Fallout 4 remaster igramo sljedeće godine

OBJAVLJENO

Fallout 4 sljedeće godine dobija remaster koji će biti besplatno ažuriranje. Bit će dostupan na PC-u i aktualnim konzolama.

Fallout 4 remaster “kasni”

Možda se sjećate da je Bethesda prvo 2022. najavila remaster za ovu godinu nakon što je Skyrim dobio novu verziju za novu generaciju konzola. Međutim tog remastera nema i odgođen je za sljedeću godinu, a točan datum još nije poznat.

Sljedeća godina bi svakako mogla biti idealna za Bethesdu jer osim remastera za Fallout 4 stiže i Fallout serija koju radi Amazon. Serija dolazi 12.4. i developeri se nadaju da će ta serija vratiti popularnost u Fallout serijal i da će njihove igre dobit na popularnosti.

Što se tiče remaster ažuriranja, on bi trebao konzolama omogućiti 60+ FPS-a i mogućnost rezolucije na 4K. Uz to mnogi bugovi i glitchevi bi trebali biti uklonjeni, a možda bi mogli i vidjeti neki novi sadržaj. Zapamtite da ovaj remaster dolazi kao ažuriranje tako da ako već posjedujete Fallout 4, taj remaster ćete dobit besplatno, a ako igru ne posjedujete morate kupiti igru.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D