back to top

F1 23 dolazi nam u lipnju!

OBJAVLJENO

EA i Codemasters pokazali su nam prvi trailer za F1 23. Sami trailer izgleda kao Netflixova dokumentarna serija Drive to Survive. Već sada možemo zaključiti kako će ova igra vizualno izgledati nevjerojatno, a što se gameplaya tiče morat ćemo još malo pričekati.

F1 23 će vratiti neke stare stvari koje će biti veliki plus. Tako ćemo imati priliku doživjeti crvene zastave u trkama. Nakon čak 9 godina izbivanja iz F1 igara, ovaj dodatak se vraća, te bi nam trebao priuštiti pravi osjećaj utrkivanja. Također u F1 23 dolaze dvije nove staze, Las Vegas i Katar, a developeri nas pripremaju za vožnju i bolide koji nikada do sada nisu bili autentičniji i realniji. Sve je to rezultat ovogodišnje dobre suradnje s F1 timovima.

Braking point je još jedan segment igre koji se vraća nakon što je pauzirao 2022. godinu. Naime, Braking point je bila priča F1 21, a fanovima kao i recenzentima se jako svidjela. U F1 23 Aiden Jackson i Devon Butler neće ponovno biti rivali već partneri u svom F1 timu. Cijelu ovogodišnju priču Braking pointa će zakomplicirati Aidenova sestra, prva ženska prvakinja Formule 2 koja želi ostaviti svoj trag i u Formuli 1.

Veliki povratak u F1 igre nam sprema My Team karijera, split-screen vožnja i podrška za cross-platform. Na običnom izdanju igre možemo vidjeti Charlesa Leclerca, Lewisa Hamiltona i Landa Norrisa, a na posebnom Champions izdanju se pronašao aktualni prvak Formule 1 Max Verstappen.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.