F1 22 konačno dobila Formula 2 roster

OBJAVLJENO

F1 22 je već imala roster Formula 2 vozača, no onaj prošlogodišnji. Od danas u igri će biti dostupan ovogodišnji roster mladih talenata ovog sporta. Ovo je veliki propust developera jer je F2 sezona pri kraju, ostao je samo još jedan trkaći vikend, a prvak se već zna. Ne znamo zašto im je trebalo toliko vremena za ovo jednostavno ažuriranje, ali vjerovati developeri imaju svoje razloge.

F1 22 konačno dobila Formula 2 roster TEHIX

Osim F2 rostera iz 2022., koji smatramo najvećim dodatkom u ovom ažuriranju, u F1 22 dolazi i McLarenov poseban izgled bolida iz Velike nagrade Singapura ove godine. Bolid izgleda futuristički tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se uklopiti u igru i koliko je detaljan. Slično onom posebnom izgledu Ferrarijevog bolida, McLarenov će biti dostupan određeno vrijeme, točnije mjesec dana. U duhu nadolazeće Velike nagrade SAD-a moći ćemo bojati naše bolide u boje njihove zastave.

F1 22 konačno dobila Formula 2 roster TEHIX

Navest ćemo samo neka od brojnih prepravki koje su developeri napravili. Popravljeno je rušenje igre na Steam Decku, pravila Parc Ferme se ne primjenjuju na utrku nakon kvalifikacijske sesije, ERS gumb od sada radi u kvalifikacijskim sesijama i nema više treptanja staze kada ste DNF u online utrkama.

Za kraj bih voljeli spomenuti kako u F1 22 dolazi Finac koji se smatra jednom od legendi ovog sporta, Mika Hakkinen. Inače dvostruki svjetski prvak će moći biti naš suvozač u MyTeamu. On će također biti dostupan samo određeno vrijeme tako da ako ga želite u vašem timu zapamtite ove datume 17.10-7.11. Treba se napomenut kako ovo sve dobivamo za besplatno na svim platformama, tako da bacite se u nove pobijede sa svim ovim novitetima.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.