back to top

Evo što trebate znati o Cuphead Physical Editionu

OBJAVLJENO


Studio MDHR i iam8bit, zajedno s distribucijskim partnerom Skybound Games, udružuju se kako bi izdali , Physical Edition nagrađivane igre Cuphead! Standardni Physical Edition, koje uključuje DLC ekspanziju Delicious Last Course, šest kolekcionarskih Cuphead funniesa, člansku iskaznicu Cuphead Cluba i ekskluzivan art interijera koji je izradio Studio MDHR.

Trailer koji prikazuje Physical Editione Cupheada možete pogledati ovdje:

“Physical Edition Cupheada je nešto oko čega smo uzbuđeni već jako dugo”, kaže direktorica Studija MDHR Maja Moldenhauer. “Veliki dio nostalgije koja je potaknula dizajn Cupheada usredotočen je na prekrasno, taktilno iskustvo skidanja igre koju volite s police, otvaranja njene kutije i prepuštanje u novi izazov ili veliku avanturu. Ne postoji ništa slično tome i ne možemo biti više oduševljeni timovima u iam8bitu i Skyboundu jer su nam pomogli da Cuphead dovedemo u ruke igrača s istom preciznom pažnjom i umijećem koji podupiru način na koji smo napravili samu igru. U godini punoj toliko uzbuđenja ovdje u Studiju MDHR, doista ne mogu smisliti bolji način da zaokružim stvari od ovog izdanja.”

Evo što trebate znati o Cuphead Physical Editionu TEHIX

Obožavatelji se također mogu veseliti novom soundtracku, koji dolazi u obliku gramofonske ploče, Delicious Last Course 2xLP kao i represiji soundtracka Cuphead 2xLP koji uključuje glazbu skladatelja Kristofera Maddigana. Delicious Last Course također dolazi s tri kartice s receptima Studio MDHR i sklopivim posterom veličine 18 x 24”, dok Cuphead 2xLP dolazi u pakiranju u stilu 1930-ih, prethodno neobjavljenim solo pjesmama i digitalnim kodom za preuzimanje.

Prošlo je pet godina otkako su igrači prvi put istražili Inkwell Isles s Cupheadom i Mugmanom. Od svog izdanja 2017., Cuphead je postao indie fenomen s bezbroj proizvoda i nedavno objavljenom animiranom Netflix serijom. Studio MDHR, iam8bit i Skybound Games uzbuđeni su što će nastaviti graditi nasljeđe Cupheada s prvim fizičkim izdanjem igre za obožavatelje u maloprodajnom Physical Editionu i Collector’s Editionu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.