back to top

Evo što to sve znamo o nadolazećem petom poglavlju koje uskoro dolazi u Fortnite

OBJAVLJENO

Fortnite je posljednjih mjeseci preplavljen sadržajem. Od lansiranja Fortnite Festivala, Lego Fortnite pa čak i Rocket Racinga u prosincu, sve je krenulo uz brdo za ovaj naslov. Fortnite Chapter 5 Season 2 uskoro dolazi u Fortnite, a to samo znači da dobivamo hrpetinu novog sadržaja. Iako ne znamo puno, znamo puno više nego inače, a sve ti zahvaljujući leakerima koji opet odrađuju svoj posao.

Kada počinje Fortnite Chapter 5 Season 2?

Završetak ove sezone planiran je za četvrtak (07.03.) u popodnevnim satima, kao i inače. Ono što se jasno može reći je da Chapter 5 Season 2 sigurno igramo 08.03.

Koja je tema za ovo poglavlje?

Mjesecima se šuška o tome da će grčka mitologija biti glavna tema za Fortnite Chapter 5 Season 2. Ono što je tu glasinu podupiralo je mediteranski krajolik koji je trenutno prisutan na mapi. Osim toga, naravno, tu je i Ruined Reels, lokacija koja je potaknula cijelu glasinu. Patch 29.30 dodao je nekolicinu elemenata grčke mitologije u igrine datoteke. Drugim riječima, vrlo je moguće da upravo grčka mitologija bude tema ovog poglavlja.

Hoće li biti veliki live event za doček novog poglavlja?

Za sada ne možemo reći sa sigurnošću hoće li biti live eventa ili ne. No, ono što je sigurno da ćemo imati nove misije i velike promjene na otoku. Sve promjene bi se trebale događati za vrijeme ovog poglavlja, kao priprema za nadolazeće. Misije će doći zahvaljujući novom liku koji nosi starogrčki oklop. Njezino ime je Odyssey, a ona je također potvrda cijele teorije o grčkoj mitologiji.

Koji nas to skinovi očekuju u Battle Passu?

Još uvijek nismo dobili leakove Battle Passa, to bi mogli očekivati negdje pred sam početak novog poglavlja. Može se očekivati Odyssey kao jedna od njih. Nekoliko je teorija i glasina o tome da možemo očekivati Fish Thicca, jer je Ruined Reels pun njegovih kipova.

Možemo li očekivati nove kolaboracije u sklopu ove sezone?

Definitivno da! Nema potvrda o tome koje su kolaboracije u pitanju, no postoji nekoliko glasina. Šuška se o potencijalnom dolasku Kratosa koji je ipak poubijao pola grčke mitologije, a to bi bio i veliki povratak ovog skina kojeg nismo vidjeli pune tri godine. Priča se i o potencijalnom dolasku Kassandre iz Assassin’s Creed Odyssey, no sve ove informacije moramo uzeti s dozom rezerve jer ništa nije potvrđeno.

Nakon svega ovog, ostalo nam je samo da dočekamo 7. ožujak i zaigramo novu sezonu!

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.