back to top

Evo što sve možemo očekivati od kolaboracije Fortnitea s Falloutom

OBJAVLJENO

Stalne kolaboracije između Fortnitea i raznih drugih naslova, filmova, pa čak i poznatih ličnosti rezultirali su dodatnim rastom i uspjehom ovog naslova. Kolaboracije su odigrale veliku ulogu kontinuiranom uspjehu ovog Battle Royalea. Nedavno najavljena kolaboracija s Falloutom mogao bi biti jedan od najuzbudljivijih do sada. Iako detalji o sadržaju ove kolaboracije još nisu potvrđeni, prošle kolaboracije mogu igračima dati dovoljno jasnu sliku o tome što nas sve čeka.

Epic Games je službeno najavio nadolazeću kolaboraciju s Falloutom 17. svibnja. Ista će biti lansirana s Season 3 Chapter 5. Potvrđeno je i kako će Chapter 5 biti nazvano Wrecked, a cijela tema ove sezone je postapokaliptično okruženje. Samimi time, kolaboracija s Falloutom se čini kao pun pogodak za Fortnite. Treba napomenuti kako će Season 3 Chapter 5 biti dostupna sutra!

Ono s čime će se igrači skoro sigurno susresti na mapi nove sezone su naravno Brotherhood of Steel knights koji bi mogli imati ulogu NPC-eva. Promotivna slika za ovu kolaboraciju prikazuje zgradu nalik tvornici koja će vjerojatno biti nova lokacija na mapi. Doduše, Fortnite možda ubaci Falloutom kultni oklop kao oružje koje će igrači moći koristiti u borbi. Slične su se mehanike koristile u prošlosti s Thanosovom rukavicom.

Što se kozmetičkih dodataka tiče mislim da je tu stvar najjasnija. Pretpostavljam kako ćemo u Item Shopu vidjeti reference na Fallout seriju, pa tako u istom možete očekivati The Ghoula, Lucy MacLean i Maximusa. Naravno, postoji mogućnost da dobijemo Vertibird kao glider. Ovo su sve nagađanja, ali nova sezona u Fortnite dolazi sutra pa će nam tada neke stvari biti puno jasnije.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.