back to top

Evo što se dobije kada spojite Azteke i Assassin’s Creed

OBJAVLJENO

Assassins’s Creed naslovi su nas odveli na avanture u Grčku, Francusku, Egipat pa čak i Britaniju. No, developeri nikada nisu otišli toliko u prošlost i bazirali se na Azteke. Dobra vijest za sve ljubitelje otvorenog svijeta i RPG-a da igra koja je postavljena u eru Azteka i još podsjeća na Assassin’s Creed dolazi. Igra se zove Ecumene Aztec, a možemo ju očekivati negdje 2025. godine.

Ecumene Aztec samo liči na AC igre, ali ovo je potpuno novi akcijski RPG za preživljavanje u prvom licu. Za sada igra dolazi samo na PC, dok su verzije za konzole u ovom trenutku ne potvrđene. Priča igre prati aztečkog ratnika u mezoameričkom gradu koji je prisiljen poriti se protiv španjolskih inkvizitora. S obzirom na to da se nalazimo jako daleko u prošlosti borba bi trebala biti miks primitivne i brutalne, no imat ćemo prisutne segmente šuljanja.

Developeri su obećali snažnu priču s klasičnim RPG napredovanjem i teškim protivnicima. U ovom trenutku znamo i kako će igraći moći birati između tri klase: Jaguar Warrior, Eagle Warrior i Snake Warrior. Pretpostavljamo da će svaka klasa doći s određenim sposobnostima i karakteristikama. Snake Warrior bi onda bio dobar za stealth pristup, Eagle vjerojatno za borbu na daljinu, dok ćemo se s Jaguar Warriorom biti dosta agilni i dobro ćemo se uklopiti u gužvu. Naravno ovo su samo moje pretpostavke, uzmite ih s dozom optimizma.

Manje-više to je to od informacija koje su nam dostupne u ovom trenutku. Ecumene Aztec zvuči obećavajuće, no morat ćemo još dosta čekati kako bi vidjeli kako će ova igra izgledati.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.