back to top

Evo što se dobije kada spojite Azteke i Assassin’s Creed

OBJAVLJENO

Assassins’s Creed naslovi su nas odveli na avanture u Grčku, Francusku, Egipat pa čak i Britaniju. No, developeri nikada nisu otišli toliko u prošlost i bazirali se na Azteke. Dobra vijest za sve ljubitelje otvorenog svijeta i RPG-a da igra koja je postavljena u eru Azteka i još podsjeća na Assassin’s Creed dolazi. Igra se zove Ecumene Aztec, a možemo ju očekivati negdje 2025. godine.

Ecumene Aztec samo liči na AC igre, ali ovo je potpuno novi akcijski RPG za preživljavanje u prvom licu. Za sada igra dolazi samo na PC, dok su verzije za konzole u ovom trenutku ne potvrđene. Priča igre prati aztečkog ratnika u mezoameričkom gradu koji je prisiljen poriti se protiv španjolskih inkvizitora. S obzirom na to da se nalazimo jako daleko u prošlosti borba bi trebala biti miks primitivne i brutalne, no imat ćemo prisutne segmente šuljanja.

Developeri su obećali snažnu priču s klasičnim RPG napredovanjem i teškim protivnicima. U ovom trenutku znamo i kako će igraći moći birati između tri klase: Jaguar Warrior, Eagle Warrior i Snake Warrior. Pretpostavljamo da će svaka klasa doći s određenim sposobnostima i karakteristikama. Snake Warrior bi onda bio dobar za stealth pristup, Eagle vjerojatno za borbu na daljinu, dok ćemo se s Jaguar Warriorom biti dosta agilni i dobro ćemo se uklopiti u gužvu. Naravno ovo su samo moje pretpostavke, uzmite ih s dozom optimizma.

Manje-više to je to od informacija koje su nam dostupne u ovom trenutku. Ecumene Aztec zvuči obećavajuće, no morat ćemo još dosta čekati kako bi vidjeli kako će ova igra izgledati.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.