back to top

Evo što nam sve donosi Make Your Mark promo u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Path To Glory promo sutra završava, te nam dolazi drugi UEFA Euro 2024 promo u EA Sports FC 24. Naziv istog je Make Your Mark, a s obzirom na listu igrača koji dolaze, možemo reći kako će biti baziran na mlade reprezentativce. Ponovno ćemo imati dvije vrste kartica jer se istovremeno odigrava i Copa America. FutSheriff je ponovno odradio svoj posao i velika većina kartica nam je poznata. Nakon što smo dobili Gvardiola i Šukera u prošlom promu, a za vrijeme istog je došao i Vlašić, Make Your Mark je promo bez Hrvata. Barem kako sada stvari stoje.

Na listi igrača našla su se imena kao što su: Nico Williams, Ugarte, Noa Okafor, Dragusin, Mittelstadt, Gabriel Martinelli, Scott Mctominay i mnogi drugi. Objašnjeno je i kako ovaj promo radi, naime riječ je o promu koji će trajati 2 tjedna. Što znači kako idućeg petka dobivamo novi Make Your Mark tim. Leakeri su iskopali i informacije kako kartice dobivaju samo oni igrači koji će po prvi puta nastupiti na UEFA Euro turniru. Dobra vijest za sve igrače je da će se kartice ponovno moći nadograđivati. Način na koji kartice funkcioniraju objašnjen je na objavi ispod.

Vjerujem kako ćemo za vrijeme ovog proma dobiti i nekoliko novih evolucija, kao i mnoštvo objectivesa i SBC-eva. Make Your Mark promo počinje sutra u 19:00h.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.