Evo šta nas sve novo čeka u Overwatch 2

OBJAVLJENO

Izbačen je Launch Trailer Overwatcha 2 u kojem nam developeri pokazuju šta nas sve novo čeka. U pitanju su novi heroji, mape, modovi itd.

Overwatch 2 je besplatan “nastavak” originalnog Overwatcha koji nam stiže 4.10. ove godine. Fanovi su već uzbuđeni znajući da će biti Free-To-Play, a sada možete i vidjeti šta nas sve čeka…

Uz nove heroje i mape, stiže i novi mode. Stiže nam Team vs Team, ali u formatu od 5v5, a ne 6v6. Developeri kažu da su te promjene napravljene kako bi smanjili kaos u mečevima. Dva igrača manje bi moglo napraviti veliku razliku i uz poznati 5v5 kao i u ostalim poznatim FPS igrama, ovo bi mogla biti jako dobra promjena. Uz to je došlo i novo pravilo da samo jedan tank smije biti u timu.

U Overwatch 2 će doći i sistem Battle Passa u kojem ćete moći otključavati skinove, weapon charm, suvenire, intro itd. U besplatnom Battle Passu možete otkljućati samo dva epic skina, jedan weapon charm, dva suvenira i jedan intro te 14 dodatnih emotova itd.

U Premium Battle Passu ( kupljeni ) odma otključavate novu Kiriko te imate preko 60 stvari za otključat s čak jednim Mythic skinom. Mythic skin o kojem se radi je Cyber Demon Genji koji je u predivnim plavo-crvenim bojama.

Overwatch 2 Genji

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D