back to top

Evo koje sve kartice danas dolaze u Ultimate Team u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

EA Sports je odlučio ispratiti veliku nogometnu groznicu koja vlada Europom, a i svijetom. Naime, danas dolazi prvi promo koji će biti fokusiran na UEFA Euro 2024. Riječ je o Path To Glory promu koji će sadržavati igrači iz raznih reprezentacija koje su se kvalificirale na turnir. Osim aktualnih i aktivnih nogometaša, za vrijeme ovog proma u EA Sports FC 24 dolazi Greats of the Game ikone. Poznato je 12 nogometaša, a na listi se našao i naš Davor Šuker!

Evo koje sve kartice danas dolaze u Ultimate Team u EA Sports FC 24

Ovaj promo će biti podijeljen na dva cijela, EURO i COPA Path to Glory kartice. Neumorni lekaeri su na X platformi već objavili sve igrače koji danas dolaze u Ultimate Team. Neki od njih su, Kvaratskhelia (95), Frenkie De Jong (95), Walker (95), Dušan Vlahović (94), Bukayo Saka (96) i još mnogi drugi. S druge strane, COPA Patch to Glory kartice će biti predvođene Diazom (96), Enzom Fernandezom (95), Bentacurom (94), Daviesom (96)…

Korisnik pod imenom EAFCassist je objavio listu igrača na kojoj se nalazi većina onih koji danas dolaze u Ultimate Team, a istu možete pogledati ovdje. Za kraj bi, barem tako leakeri govore, trebali dobiti novu evoluciju, koja bi trebala biti slična onoj za vrijeme Future Stars proma. Ako tada niste igrali EA Sports FC 24, nema veze, EA je tada svim igračima dao po 7 kartica koje su ocijenjene s 82, a vi ih tada možete evoluirati da budu 90. Potvrđeno je i da će te kartice biti napadači.

EA nas stvarno časti s kontentom i igrači su za sada jako zadovoljni, nadamo se da će ovako biti kroz cijelo ljeto i cijeli Euro!

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.