back to top

Evo koje kartice dolaze u Make Your Mark tim 2 u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Trenutno u EA Sports FC 24 traje Make Your Mark promo za vrijeme kojeg smo dobili nekolicinu zanimljivih kartica. Problem oko kojeg se igrači bune na društvenim mrežama je nedostatak tih kartica u paketićima. Osobno, u cijelom tjednu, nisam dobio niti jednu Make Your Mark karticu. Nažalost nisam jedini, velik broj igrača se buni i ni malo nisu zadovoljni. Nije nam strano da EA Sports nekada zna poslušati svoje igrače, a hoće li povećati šanse dobivanja novih kartica u paketićima, to ćemo saznati danas, iza 19:00h.

S obzirom na to da pišem ovaj članak dosta rano, vjerujem kako ćemo do 19:00h dobiti punu listu kartica. No, ovaj članak će sadržavati samo one koje su leakeri do sada iskopali. Kao i uvijek, tri imena se spominju kao moj izvor, a to su: AsyFutTrader, FutSheriff i FutScoreboard. Obično drugi tim u nekom promu bude puno bolji od prvog, a to je slučaj i sada. Listu predvode imena kao Florian Wirtz, Ferlan Mendy, Ibrahima Konate, Jeremy Doku, Charles De Ketelaere, Davide Frattesi, Josip Stanišić i još mnoštvo drugih kartica. Punu listu, barem za sada, možete vidjeti u objavi iznad.

Naravno, danas možemo očekivati i novu/nove evolucije, mnoštvo objectives zadataka i SBC izazova. Iako je jako teško dobiti ove kartice unutar EA Sports FC 24, moramo pohvaliti posao koji EA odrađuje za vrijeme UEFA Euro 2024.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.