back to top

Evo koje ćemo igre igrati u veljači ako smo pretplatnici PS Plusa

OBJAVLJENO

Ponovno smo dobili dojave preko društvenih mreža, pa su nam već poznate igre koje će biti dostupne pretplatnicima PlayStation Plusa od 07.02.

Pretplatnicima će biti dostupna četiri naslova. Prvi je Mafia: Definitive Edition, igra iz 2020. godine koja je zapravo prerada originala iz 2002. godine. Priča prati Tommyja Angela koji postaje dio mafije iz Lost Heavena. Igra je puna akcije i avantura u dosta velikom otvorenom svijetu. Bit će dostupna samo na PlayStation 4 konzolama. Druga igra na listi je Evil Dead: The Game. Nešto novija igra, naime riječ je o prošlogodišnjem naslovu. Evil Dead: The Game je horor multiplayer rađena po istoimenom filmu. Ona će biti dostupna za PlayStation 4 i 5. OlliOlli World, igra koju smo spomenuli na našoj listi igara koje preporučujemo za Steam Deck. Ukratko riječ je o skateboarding igri koja je poprilično vesela. Igra će biti dostupna na PlayStation 4 i 5. Zadnja igra na listi je Destiny 2: Beyond Light. Popularna pucačina čija je radnja smještena na Jupiterovom mjesecu Europi. I Destiny 2 će biti dostupan na PlayStation 4 i 5.

Podsjećamo kako ćete ove igre moći preuzeti od 07.02. do 06.03. kao dio pretplate na PlayStation Plusu.

POVEZANO

V Rising stiže na PlayStation 5 za manje od mjesec dana
Microsoft prikazao upotrebu Copilot AI u Minecraftu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.