Evo kako je prošao prvi dan Rio Majora

OBJAVLJENO

Jučer su se igrali prvi mečevi challangers faze na IEM Rio Majoru. Puno iznenađenja se dogodilo na prvom danu.

U svakom danu svaka ekipa igra po dva meča, a njihov protivnik ovisi o rezultatu kakav su napravili. Za prolaz dalje ekipe trebaju skupiti tri pobjede, a isto tako ispadanje s Majora su tri izgubljena meča.

Challengers faza Rio Major 2022

2W-0L

Ovdje su trenutno četiri ekipe, a to su Bad News Eagles, GamerLegion, MOUZ i fnatic. Ovdje su najveća iznenađenja GamerLegion i Bad News Eagles, a iznenadio je i fnatic koji je bio u izrazito lošoj formi no sada se polako vraćaju. GamerLegion je uspio čak nadjačati i veliki Vitality, dok je Bad News Eagles uspio pobijediti protiv Big-a.

1W-1L

Na ovoj listi su osam ekipa i nema pretežito nekih iznenađenja velikih. Jedino iznenađenje bi bio Vitality koji je mogao biti na 2W-0L, no izgubili su svoj meč protiv GamerLegiona, te će se morati dodatno boriti za prolaz dalje.

0W-2L

Ovdje imamo četiri ekipe od kojih tri ekipe na ovoj listi zasigurno nismo očekivali. Najočekivanije je ovdje IHC, ali pored njih su Imperial, 00NATION, te veliki Cloud9. Cloud9 je izgubio od Fnatica u uzbudljivom meču koji je išao na overtime, a u drugom meču su izgubili od Grayhounda. Ove ekipe moraju pobijediti sve preostale mečeve kako bi prošle Challengers fazu.

Treba zapamtit i pravilo kojim ekipe igraju samo protiv onih s istim rezultatom tako će danas u borbi za opstanak igrati Cloud9-Imperial i IHC-00NATION, a u borbi za prolaz dalje s 3W-0L će se boriti GamerLegion-Bad News Eagles i MOUZ-Fnatic.

Evo i ostali poznati mečevi koji će se igrati na Danu 2:

Day 2 Challangers Phase Matches

Tko je vas najviše iznenadio i tko će još sve proći dalje?

POVEZANO

Bad Boys 4 Tehix
Crash Team Rumble Tehix

Crash Team Rumble broji svoje zadnje dane

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D