back to top

Evo kako je izgledao otkazani Call of Duty: Future Warfare

OBJAVLJENO

Po internetu je krenula kružiti snimka otkazanog Call of Duty: Future Warfare. Riječ je o naslovu koji je bio otkazan, a na umjesto njega Activision je izbacio svima poznati Call of Duty: Ghosts. Korisnik X platforme je podijelio dva videozapisa koji prikazuju gameplay Call of Duty: Future Warfarea. Jedan u trajanju od 2 minute, a drugi u trajanju od 10 minuta, u oba se može vidjeti koliko je ova igra izgledala dobro. Inače, korisnik se koristi nazivom NX1, što je inače bilo kodno ime za ovu igru.

Future Warfare je započeo s razvojem i igra je imala nekoliko misija namijenjenih kampanji i priči. S druge strane bio je prisutan i multiplayer koji je izgledao kao i svaki drugi u Call of Duty serijalu. Scene i gameplay izgledaju zadivljujuće dobro, jer moramo biti svjesni da je ovo igra koja se razvijala 2010., a trebala je izaći 2013. godine. Iako je Future Warfare bio otkazan, Call of Duty serijal je ipak dobio naslove koji prikazuju futurističko ratovanje. Naravno tu mislim na Advanced Warfighter i Infinite Warfare, koji je po mnogima jedan od najboljih COD naslova ikada. Nakon odlaska u budućnost, Activision se vratio u prošlost, te se fokusirao na naslove inspirirane drugim svjetskim ratom.

Za kraj bi se samo dotaknuo posljednjeg Call of Duty naslova, Modern Warfare 3, koji je bio katastrofalan. Jedan ovakav naslov bi jako dobro došao serijalu koji je u zadnje vrijeme postao dosadnjikav.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.