back to top

Evo kako izgleda Premier League Team of the Season u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Jučer je u EA Sports FC 24 došao Premier League TOTS. Lista igrača je poprilično duga, a kroz ovaj tjedan ćemo dobiti nekoliko novih igrača kroz SBC i Objectives. Čak dva igrača ove godine imaju ukupnu ocjenu 97, a to su Haaland i Liverpoolov Van Dijk. U EA Sports FC 24 su prisutne i TOTS Moments kartice, koju je dobio Kevin De Bruyne jer je ipak pola sezone bio ozlijeđen. Osim njega, Luis Diaz, Garnacho, Nkunku i Estupinan su dobili TOTS Moments kartice.

EA Sports FC 24 
Tehix

Cole Palmer se također našao na listi igrača koji su dobili TOTS karticu, što i nije preveliko iznenađenje jer je ovaj talent oduševio navijače diljem svijeta. S druge strane, mišljenja oko njegove ukupne ocjene su podijeljena. Naime, Palmer je ocijenjen s 94, a trenutno ima isti broj golova (20) i čak četiri asistencije više (9) od Haalanda kojeg je EA Sports ocijenio s 97. Ruku na srce, naviknuli smo na ovakva ne poštena ocjenjivanja od strane EA-a.

U ovom trenutku, u Ultimate Teamu možete pronaći i BWSL Team of the Season kartice. Čak 11 najboljih ženskih nogometašica je dostupno u paketićima. Treća liga koja je dobila svoje TOTS kartice je Mixed League koje predvode Kante i Di Maria. Također je riječ o 11 kartica, no idućeg petka dolazi drugi tim. EA Sports FC 24 trenutno broji malo veći broj igrača nego inače, no to je bilo za očekivati s obzirom na to da se bliži kraj igre, te svi igrači mogu imati poprilično jake timove.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.