back to top

Evo kako izgleda Ligue 1 TOTS u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

FutSheriff ponovno odrađuje svoj posao i nekoliko sati prije dolaska Ligue 1 TOTS u EA Sports FC 24 objavio pun popis igrača koje ćemo imati priliku dobiti u našim paketićima. Lista se sastoji od najboljih nogometaša i nogometašica ove sezone u francuskoj ligi. Velika većina igrača je iz PSG-a, no to je i bilo za očekivati kada su oni prvaci. Nije iznenađenje da je Mbappé dobio karticu s najvećom ocjenom (97), ali na listi se pronašlo još nekoliko imena koja su vrlo zanimljiva. Lyonov Cherki (92), Lala (92) i Aubameyang (94).

Lista koju je FutSheriff objavio sadrži i nekoliko najboljih nogometašica koje bi isto trebali dobiti vrlo zanimljive kartice. Ono što je zajednica ispod njegovih objava komentirala je činjenica da će Dembele dobiti TOTS karticu. Riječ je o nogometašu koji ima 3 gola i 8 asistencija ove sezone. S druge strane Ben Yedder koji ima 15 golova i 2 asistencije nije dobio karticu. No, o greškama koje EA radi sa svojim karticama, odnosno o pravednom ocjenjivanju istih se da pisati satima.

Sve u svemu trebao bi ovo biti jedan malo lošiji tim u usporedbi s Bundesliga TOTS, ali već idućeg petka dobivamo LaLiga TOTS, koji bi trebao biti puno zanimljiviji.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.