back to top

Evo kako izgleda Bundesliga TOTS u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Kako to obično biva, FutSheriff je ponovno objavio cijeli Bundesliga TOTS koji danas u 19:00 h dolazi u EA Sports FC 24. Kroz tjedan se na njegovom X profilu moglo pronaći nekoliko igrača, no u srijedu je već objavio listu svih igrača koje ćete imati priliku dobiti u paketićima. Među njima se nalaze i SBC kartice, kao i Objectives, no i dalje nije poznato koja će kartica biti SBC, a koja Objectives.

Najviše igrača, čak njih sedam, je iz Bayer Leverkusena, ovosezonskog osvajača Bundeslige. Listu igrača predvodi Florian Wirtz (98), Harry Kane (97) je na drugom mjestu, dok je Leverkusenov Grimaldo (97) zasjeo na drugo mjesto. Frimpong će dobiti drugu vrlo visoko ocijenjenu karticu ove godine. Naime, Frimpong je bio dio TOTY ekipe, a tada je imao ocjenu 94. Njegova TOTS kartica će biti 96 i ponovno ima 99 pace. Još je nekoliko zanimljivih imena na listi kao što je Simons (93), Guirassy (95), Reus (93) i Adeyemi (90).

U usporedbi s Premier League timom, Bundesliga izgleda puno zanimljivije i više je igrača s 93+ ocjenama. Bundesliga TOTS dolazi u EA Sports FC 24 danas u 19:00 h

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.