back to top

Evo kako će izgledati TOTY u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

Iako je glasanje za TOTY u EA Sports FC 24 tek završilo prije nekoliko dana, kraj siječnja je sve bliže, a samim time nam se približava i ovogodišnji TOTY promo u EA FC 24. Već smo naviknuli da nam je sve poznato puno prije dolaska u igru zbog leakera i Fut Sheriffa. Na društvenoj mreži X, mišljenja su opet podijeljena. Mnogi smatraju da se neka imena nisu smjena pronaći u početnih 11, a drugi su opet jako zadovoljni izborom TOTY. Osobno smatram da je već nekoliko godina unazad cilj pronaći meta kartice, te da većina glasača nije niti pogledala neke od utakmica tih igrača.

EA Sports FC 24
Tehix

Na slici možete vidjeti TOTY, te nekoliko iznenađenja u njemu. Jeremie Frimpong je igrač kojemu je ovo prva TOTY kartica, no svojom odličnom sezonom u Leverkusenu je to itekako zaslužio. S druge strane imate Thea Hernandeza koji je tu zbog mete, a velike rasprave u komentarima izazvao je Messi i njegov upad u početnih 11.

Sve u svemu, idućih nekoliko tjedana EA Sports FC 24 će biti pun sadržaja i moći ćete otvarati mali milijun packova. Sretno u otvaranju!

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.