back to top

Evo kako će izgledati Heroes kartice u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

EA Sports FC 24 će nastaviti suradnju s Marvelom pa ćemo tako, u jednom trenutku, dobiti poseban dizajn kartica. Na njima najčešće budu igrači koji su uređeni kao super heroji, a ove godine smo dobili novi dizajn, kao i listu novih imena koje do sada nismo imali kao Heroes kartice.

Na svojem Instagram profilu EA Sports FC je objavio pet novih heroja koji dolaze u novi EAFC 24. Tom objavom su potvrdili da će i nogometašice isto imati promo kartice, Heroes kartice, pa čak i ikonske kartice. Carlitos Tevez, Wesley Sneijder, Gianluca Vialli, Bixente Lizarazu i Alex Scott su prvi potvrđeni heroji koji dolaze u EAFC 24.

Evo kako će izgledati Heroes kartice u EA Sports FC 24 TEHIX

Iz EA-a su si dali malo truda pa tako uz svakog heroja stoji mali tekst koji opisuje ono po čemu je isti bio poznat za vrijeme svoje karijere. “Neke heroje možete prepoznati na kilometar udaljenosti. Wesley Sneijder mogao bi vas prepoznati s dvostruko veće udaljenosti. Teško mu se približiti i gotovo nemoguće pobjeći, Sneijderovo teleskopsko oko za ubojito dodavanje ili precizni udarac učinilo ga je prijetnjom s bilo kojeg mjesta na terenu.” Po uzoru na taj tekst je rađen i dizajn gdje vidimo da Sneijder ima luk i strijelu.

Dizajn izgleda lijepo, i ponovno vidimo kako EA ne griješi kada je riječ o dizajnu kartica. Na društvenim mrežama su insajderi počeli pričati kako će ove godine skoro sve kartice biti animirane. Na primjer, Heroes kartice će imati munje po sebi koje će se stalno kretati po istoj.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.