back to top

Ermac dobio svoj trailer, a poznat je i datum njegovog dolaska u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Mortal Kombat 1 je odmah pri svom izlasku lansirao Kombat Pack. Drugim riječima nekoliko DLC likova koji će naknadno dolaziti u Mortal Kombat 1, ovoga puta red je došao na Ermaca. Prije njega rosteru se pridružio Peacemaker, no Ermac je nekako zaludio većinu igrine zajednice svojim povratkom u serijal. Za sve koji ne znaju Ermac upravlja mrtvim dušama, a njegov vizualni prikaz u Mortal Kombat 1 izgleda jako dobro. Također, trailer ga prikazuje kao jako zanimljivog borca za koristiti.

Osim Ermaca, u Mortal Kombat 1 dolazi i novi Kameo borac pod nazivom Mavado. On je kroz cijelu svoju povijest u serijalu bio Kameo borac ili se samo pojavljivao u nekim scenama,no u Mortal Kombat 1 je dobio i svoj fatality. Trailer nam je prikazao i njegov i Ermacov fatality pa možemo reći kako su i jedan i drugi poprilično brutalni. Drugim riječima, Warner Bros. Games i NetherRealm Studios nas nisu razočarali. Ako ste vlasnik Kombat Packa, pristup Ermacu dobivate već 16.04., dok će ostalim igračima biti dostupan tek 23.04.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.