back to top

Epstein otok dobija svoju survival igru

OBJAVLJENO

Nakon ogromne drame oko Epstein otoka krajem prošle godine i procurjelim popis svih slavnih osoba koje su ga posjećivale radi zabave na ovaj ili onaj način developeri iz GalaxyVersa odlučili su temu iskoristiti za svoju igru.

Epstein surival avantura koja nas odvodi na mistični tropski otog Epstein na kojem moramo preživjeti sve njegove zamke. Mračne tajne otoka donose nam borbu protiv raznih stovrenja te protiv 3 mini bossa. Svaki boss pojavljuje se u drugog regiji te za nagradu dropa različite predmete. Clintin, Havking i Minwell trojka je će vam pokušati zagorčati boravak na tropskoj oazi.

Igra će imati multiplayer komponentu te će te zajedno s prijatelji trebati izgraditi bazu kako bi uspjeli preživjeti sve napade protivnika. Magićni elementi su skriveni po otoku te ih morate pronaći na tajnim lokacijama. Mehanike preživljavanja kao što su pecanje, parenje životinja, proizvodnja hrane biti će prisutne te će biti vrlo bitan dio igre. Konačni zadatak je otkriti tajni kod i uči u temple i pobijediti završnog bossa.

Epstein je već trebao biti dostupan na Steamu, ali je odgođen te ga očujemo dostupnost 16.2.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D