Epic nas ponovno časti!

OBJAVLJENO

Epic Games je već postao poznat po svojim besplatnim igrama kojima nas časte iz mjeseca u mjesec. Tako smo mogli besplatno zaigrati neke od poznatijih naslova u gaming svijetu. Ovaj mjesec je na red došao svima nam dragi ARK: Survival Evolved. Ako kojim slučajem postoji osoba koja ne zna za ovaj naslov, ARK je igra u kojoj moramo preživjeti u svijetu dinosaura. No, naši neprijatelji neće biti samo dinosauri, u igri se pojavljuju i druga čudovišta poput zmajeva, jetija, ogromnih zmija i mnogih drugih.

Epic nas ponovno časti! TEHIX

Osim same igre koju nam Epic daje besplatno, možete uzeti dodatni sadržaj. Fjordur, koji je ekspanzija za mapu, napuštamo topli tropski otok i selimo se u hladnije krajeve. Lost Island, također ekspanzija za mapu, samo što smo sada u dubinama otoka. The Center, ekspanzija koja čini mapu duplo većom. Te Ragnarok, Valguero i Crystal Isles.

Pored ARK: Survival Evolved, Epic nam daruje još jednu igru pod nazivom Gloomhaven. Gloomhaven je avanturistički i taktički RPG koji je rađen po uzoru na istoimenu društvenu igru. Svakako naslov koji nam nije poznat koliko nam je ARK, no baš zato što ga dobivamo besplatno vrijedi ga isprobati.

Epic nas ponovno časti! TEHIX

Konstantno davanje besplatnih igara je jedna vrlo lijepa gesta kojom Epic Games nagrađuje svoje korisnike. Nadamo se da ne namjeravaju uskoro prekinuti ovu, sada već, tradiciju.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.