Emi će predvoditi CS:GO ekipu Partizana

OBJAVLJENO

Nedavno je Partizan odlučio osnovati svoju Esport ekipu koja će se natjecati u CS:GO-u. Ekipa se iznenađujuče ne sastoji samo od balkanskih igrača već i ostalih nacionalnosti.

Partizan Esport

Igrač kojeg svi možemo prepoznati i koji je najpoznatiji je Luka “Emi” Vuković. Emi nam je svima poznat iz starih vremena CR4ZYa kada su 2019 zaigrali na Starladder Major u Berlinu. Emi je kroz svoju karijeru bio i u igračkim i u trenerskim pozicijama.

Za Partizan će nastupati još i Kalin “KalubeR” Erenditsov ( koji je bio neaktivan neko vrijeme u 2021. godini ), Luka “c0llins” Živanović ( bivši igrač 4glorya ), Marin “ROGA2 Rogić ( koji će biti AWPER ovog tima ) te Pere “sausol” Solsona Saumell. Glavni menadžer ovog tima je Dejan “BAXACHA” Atanacković

Partizan je odma i otkrio svoje ciljeve i planove, a planovi su vrlo jednostavni. Natjecati se na regionalnoj sceni gdje će pokušati dominirati te na međunarodnoj se boriti za kvalifikacije na veće turnire. Partizan ima spremno mjesto na ESEA Advanced ligi te će igrati kvalifikacije za IEM Rio Major te BLAST Premier Fall.

Partizanu želimo svu sreću u sljedećim natjecanjima te da predstave Balkan na većim turnirima.

POVEZANO

Bad Boys 4 Tehix
Crash Team Rumble Tehix

Crash Team Rumble broji svoje zadnje dane

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D