back to top

Elden Ring prodan u više od 17 milijuna primjeraka

OBJAVLJENO

Elden Ring objavljen je 25. veljače 2022 te je još uvijek jedna od najpopularnijih i najbolje ocjenjenih igara ove godine. Najnoviji podaci o prodaji samo dodatno potvrđuju uspjeh Elden Ringa kod kritike i publike.

Naime, u roku od tri mjeseca nakon izlaska, igra je premašila brojku od 16 milijuna prodanih primjeraka, a Kadokawa, matična tvrtka FromSoftwarea nedavno je izvjestila kako je imala 1100% dobiti zahvaljujući igri. Uspjeh ukazuje da će se igra vjerojatno razvijati i proširivati, a možda će čak u sklopu The Games Awards biti najava prve ekspanzije filma. Bandai Namco je također objavio svoje financijsko izvješće u kojem su naveli da se igra prodala u preko 17.5 milijuna primjeraka do rujna ove godine.

Elden Ring prodan u više od 17 milijuna primjeraka TEHIX

Podsjetimo, Elden Ring ima sedam nominacija za prestižnu nagradu, uključujući i titulu ovogodišnje igre godine. No, hoće li zasita biti igra godine ostaje nam za vidjeti s obzirom na odličan odaziv i reakcije na God of War sigurno će zakomplicirati stvari oko pobjednika.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2