back to top

Elden Ring je ponovno okupio velik broj igrača na Steamu

OBJAVLJENO

Prije dvije godine, Elden Ring je postavio svoj osobni rekord za najveći broj igrača na Steamu, a on iznosi nevjerojatnih 953 426 igrača. Igra je tu brojku ostvarila odmah nakon svog izlaska u veljači 2022. godine. Sada, Elden Ring je ponovno malo živnuo. Trenutno je treća najigranija igra na Steam platformi, a ispred njega se nalazi samo Counter-Strike 2 i famozna igra o banani – Banana. CS 2 trenutno broji oko 1,5 milijuna igrača, dok Banana broji 917 272 igrača.

Elden Ring je ponovno okupio velik broj igrača na Steamu

Ono što je jako zanimljivo je činjenica da Elden Ring trenutno broji oko 600 000 igrača, točnije 589 948. To su vrlo ozbiljne brojke zbog kojih je ugrožen Elden Ringov posljednji rekord, a moguće je i da obori Bananu s drugog mjesta. Usporedbe radi, prošlog tjedna Elden Ring imao je samo 174 000 istovremenih korisnika, a prije nekoliko mjeseci oko 35 000. Naravno da je razlog ovolikom rastu u broju istovremenih igrača Elden Ringov DLC – Shadow of the Erdtree. Treba napomenuti i kako je ovaj DLC oduševio gaming kritičare diljem svijeta.

Shadow of the Erdtree možete zaigrati već danas, a koštat će vas 39,99€. Kao što sam već rekao, kritičari su oduševljeni, no igrači imaju jednu zamjerku. Naime, Shadow of the Erdtree nema niti jedan novi trofej ili achievement. To je naravno sitnica koja neće umanjiti ukupnu kvalitetu ovog DLC-a, ali definitivno je propust s obzirom na veličinu ekspanzije.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.