back to top

Ekipa koja stoji iza Days Gonea radi na live service igri

OBJAVLJENO

Već je nekoliko puta potvrđeno kako nećemo dobiti Days Gone 2 ili bilo kakav nastavak vezan za tu igru. No, Bend Studio je potvrdio kako rade na novom naslovu, te da će biti postavljen u open world zombi apokalipsi. Drugim riječima, rade nešto slično Days Goneu. Poznato nam je i kako se na ovom projektu radi od 2019. godine, ali sve do danas nismo dobili ni jednu konkretnu informaciju. Sve je vezano uz neke zagonetke, prenesena značenja i objavu u kojoj kažu kako “kuhaju”. Koliko smo slabi s informacijama dokazuje činjenica da nam je njihov oglas za posao do sada vjerojatno najveća potvrda o cijeloj ovoj misteriji.

Oglas za posao traži iskustvo u vođenju timova kroz razvoj live service igara, a posebno je naglašeno iskustvo vođenja tima kod pružanja podrške nakon izlaska igre. Kandidat ima prednost nad drugima ukoliko je imao iskustva u razvoju standardnih live service okruženja i igara. S obzirom na sve zahtjeve koje traže iz Bend Studija, logično je kako se okreću prvom online projektu. Hoće li na kraju ovaj naslov ugledati svjetlo dana? Ne znamo, ali ostaje nam sigurno još koja godina čekanja do nekih sočnih službenih informacija.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.