Eidos Montreal također započeo s dijeljenjem otkaza svojim radnicima

Saga otkaza u gaming industriji se nastavlja

OBJAVLJENO

Riot Games, pa Microsoft, a sada i Eidos Montreal, kanadski studio koji se bavi razvojem igara. Embracer Group pod čijim je vodstvom Eidos Montreal dodijelio je 97 otkaza, a kako neki insajderi pišu, navodno su otkazali i Deus Ex igru koja je bila u razvoju. Silni otkazi su posljedica prethodno najavljenog restrukturiranja unutar Embracer Grupe, a sada je red došao i na Eidos Montreal.

Eidos Montreal se oglasio putem X platforme u kojoj govore kako je ova odluka bila jako teška. Također se spominje kako su otkaz dobili ljudi unutar više odjela, i podrška i razvoj i administracija. Iz Eidos Montreala se nadaju da će prebroditi ova teška vremena, te da će se nastaviti truditi da u budućnosti budu bolji.

Studio nije ništa objavio vezano za otkazivanje Deus Exa, iako neki izvori tvrde da je tako. Sve u svemu bila bi prava šteta da se taj naslov otkaze jer isti izvori spominju razvoj od dvije godine, te da sada sav trud pada u vodu. Nadamo se da će ova ružna saga unutar gaming industrije uskoro završiti..

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.