back to top

POWERED BY:

Eddie Murphy je izjavio kako Shrek 5 dolazi 2025. godine!

OBJAVLJENO

Eddie Murphy kojeg ćemo uskoro gledati na Netflixu u ulozi dobro nam poznatog detektiva Axela Foleyja u nadolazećem Beverly Hills Cop: Axel F, dao je jednu vrlo zanimljivu izjavu. U svom intervjuu sa Stevenom Weintraubom iz Collidera, Murphy je započeo temu Shreka. Točnije potvrdio je kako je Shrek 5 u produkciji, ali to nije sve. Donkey ili kako je nama poznat Magare, će dobiti svoj samostalni film. Logičan je to potez s obzirom da je to jedan od najomiljeniji likova u cijeloj Shrek franšizi.

S obzirom na to da se približavamo dvadeset i petoj godišnjici Shrekovog debija, ne čude nas ovakve vijesti. Podsjećamo kako je Murphy posudio glas Donkeyu u originalnom Shrek filmu iz 2001. godine. Glumac je dodao kako se u isto vrijeme snima samostalan film i Shrek 5, a samim time je najavio svoj povratak kao Donkey. Eddie je za kraj rekao kako je već počeo raditi na snimanju Shreka 5, te da vjeruje kako bi film mogao izaći 2025. godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.