back to top

EA Sports UFC 5 najavljen, te bi trebao doći uskoro

OBJAVLJENO

Programer iz EA Vancouver je početkom ovog tjedna otkrio kako EA Sports UFC 5 dolazi uskoro. Konkretni detalji i informacije koje će biti vezane za simulaciju mješovitih borilačkih vještina bit će nam dostupni u rujnu ove godine. Za sada nikakvi drugi detalji nisu dostupni. EA Sports UFC 4 bio je lansiran u kolovozu 2020. godine za PlayStation 4 i Xbox One, samo mjesec dana nakon što je prvi put najavljen.

Također treba spomenuti UFC pay-per-view događaj (UFC 293) koji je najavljen za 09.09. tako da je vrlo moguće da ćemo dobiti neke informacije za igru tada. Sve četiri igre koje za sada postoje pod nazivom UFC, lansirane su za PlayStation 4 i Xbox One. Bile su lansirane u razmaku od dvije godine, počevši od 2014. Vjerojatno je da će UFC 5 biti debi ovog serijala na trenutnoj generaciji konzola, dok će i dalje izbjegavat i PC platformu.

UFC 4 je bio dosta uspješan, te je ostvario dovoljno veliki uspjeh i publiku koja jamči da će UFC 5 biti igran. Jedino što bi obožavatelji htjeli puno bolji mod karijere i možda malo realniju borbu. Ostaje nam čekanje do rujna za više informacija.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.