back to top

EA Sports opet ima probleme s izgledom nogometaša i nogometašica u FIFA 23

OBJAVLJENO

Nedavno smo u FIFA 23 dobili 12 novih ženskih timova iz američke lige. Već znamo da EA nema problema s promocijom ženskog nogometa ili bilo kakvog sporta. Nogometašice su očekivale da će ovo biti veliki trenutak u njihovim karijerama, ali ipak je ovdje riječ o EA Sportsu.

Najglasnija nogometašica je bila Sydney Leroux. Njen Twitter je zadnjih par dana krcat objavama u kojima iznosi svoje ne zadovoljstvo. Također se žalila na to što je odrađivala skeniranje cijelog tijela kako na kraju uopće ne bi ličila na sebe. U jednoj od svojih mnogobrojnih objava je rekla kako će joj se djeca uplašiti svoje majke. Kroz idućih nekoliko slika možete vidjeti kako nogometašice izgledaju u igri, a kako u stvarnosti.

Nažalost, ovakve greške EA radi i kod nogometaša, a znamo koliko je nogomet popularan sport. Vrlo često, odnosno iz godine u godinu, se nogometaši uvijek žale na ocjene koje su dobili u igri. Isti je slučaj i sada, nekoliko nogometašica se nadovezalo na temu ocjena i kako ih je igra pogoršala. No, EA Sports tu ne vidi problem već se uvijek zna našaliti oko takvih situacija. Tako su na početku FIFA 23 snimili video s ekipom Brentforda u kojem su namjerno stavili krive ocjene da vide reakciju igrača.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.