back to top

EA Sports nas nikada neće prestati iznenađivati

OBJAVLJENO

Na EA Sports Twitteru objavljena je slika, odnosno naslovnica za Ultimate izdanje nadolazeće igre, EA Sports FC 24. Leakovi su bili ponovno točni i na naslovnici se uistinu nalazi 30 nogometaša i nogometašica. Popis imena je zanimljiv, imamo mlade nade nogometa, kao što su Haaland, Bellingham, Saka, Rashford, ali imamo i velike ikone ovog sporta, kao što su Cruyff, Ronaldinho, Zidane, Pele…

Po čemu je još unikatna ova naslovnica, pa po tome što su se na naslovnici nogometaši i nogometašice prikazali onako kako će biti prikazani u igri. Dosta čudno ako mene pitate. E sada, upravo taj način prikazivanja igrača i igračica je pokrenuo velike rasprave na društvenim mrežama. Do sada, na naslovnicama su se našli nogometaši, odnosno njihove slike, iz stvarnog života. Kroz rasprave se da primijetiti kako reakcije publike nisu baš pozitivne. Jako puno kritika je upućeno na modele igrača koji izgledaju kao iz Simsa, ili kako kažu kao PS2 verzija igre. Većina igrača i igračica čak nema ni aktualne frizure već izgledaju isto kao u FIFA 23 naslovu.

Sramotno je kako su iz EA Sportsa mislili da je ovo način za otvoriti novo poglavlje ovog serijala. Podsjećamo nakon 30 godina FIFA serijal više neće postojati, EA Sports FC je nova “nada” za ovakve videoigre. Osobno smatram kako su sve kritike na mjestu, jer EA već dugo nije shvatio FIFA/EA FC naslov ozbiljno.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.