back to top

EA Sports FC 24 posjeduje vrlo bizaran bug

OBJAVLJENO

EA Sports FC 24 je započeo novo poglavlje igranja virtualnih nogometnih naslova, ali ipak je nešto ostalo isto kao u brojnim FIFA naslovima prije njega. Naravno mislim na bugove i glitcheve po kojima su ti naslovi bili prepoznatljivi. Doduše, ovakav bug još nismo vidjeli!

Igra je vani nešto manje od mjesec dana i igrači su već otkrili glitch koji potpuno mijenja način igranja. Naime, unutar igre postoji jedan dribling, calf dribble. Ukratko, igrač si za vrijeme izvođenja tog driblinga treba staviti loptu između potkoljenice i bedra, te prebaciti loptu preko svog protivnika. Problem je nastao kada su se igračima lopte počele lijepiti za nogu za vrijeme izvođenja calf dribblea. Igračima je trebalo jako kratko da zbroje dva i dva, te počnu iskorištavati ovaj glitch.

Ako ste jučer igrali EA Sports FC 24 siguran sam da ste naletjeli na igrača koji koristi ovu nepoštenu taktiku. Mnogi igrači su se pobunili na društvenim mrežama, a EA je reagirao tek noćas. Shvatili su u čemu je problem, jer su taj dribling mogli napraviti samo igrači koji su imali PlayStyle Trickster +. Što je EA napravio? U potpunosti je obrisao taj PlayStyle iz igre. No, igrači smatraju kako je već prekasno jer su morali cijeli jedan dan igrati FUT Champions s ovim glitchem.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.